شمیرانات | برگزاری مانور تخصصی زلزله و اطفای حریق به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در مرکز شهید قدوسی

به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل و با هدف ارتقای سطح آمادگی در برابر حوادث غیرمترقبه، مانور تخصصی زلزله و اطفای حریق با همکاری ایستگاه ۱۰۵ آتش‌نشانی گلابدره (منطقه ۱) و با حضور پرشور کارکنان و مقیمان در مرکز نگهداری شهید قدوسی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، این رویداد آموزشی و عملیاتی در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقای فرهنگ ایمنی در مراکز تحت پوشش بهزیستی، با حضور حمید غلامعلی از آتش‌نشانی منطقه ۱ (ایستگاه ۱۰۵ گلابدره) در مرکز نگهداری شهید قدوسی اجرایی شد.
در ابتدای این برنامه، روح‌الله غفاری، سرپرست مرکز شهید قدوسی، طی سخنانی ضمن گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، به تشریح اهمیت و جایگاه پدافند غیرعامل در کاهش آسیب‌پذیری مراکز نگهداری و حفاظتی پرداخت. وی تأکید کرد که آمادگی همه‌جانبه، آموزش مستمر و شناخت خطرات احتمالی، ارکان اصلی در مواجهه صحیح با حوادث طبیعی و بحران‌ها به شمار می‌روند.
در ادامه این مانور، بخش‌های آموزشی و عملیاتی در دو فضا به اجرا درآمد؛ ابتدا تمرین‌های مربوط به پناه‌گیری صحیح و ایمنی در هنگام وقوع زلزله در داخل اتاق‌ها و فضاهای داخلی مرکز انجام شد و سپس بخش عملیاتی اطفای حریق و مهار آتش با استفاده از تجهیزات مربوطه، در محوطه باز مرکز پیگیری شد. در این بخش، کارشناسان آتش‌نشانی اصول کار با کپسول‌های آتش‌نشانی و روش‌های مقابله با حوادث ناخواسته را به حاضران آموزش دادند و شرکت‌کنندگان به صورت عملی آن را تمرین کردند.
برگزاری چنین مانورهایی علاوه بر سنجش میزان آمادگی تجهیزاتی و نیروی انسانی، نقش به‌سزایی در کاهش استرس، افزایش اعتمادبه‌نفس و نهادینه‌سازی فرهنگ ایمنی و پیشگیری در میان مقیمان و پرسنل مراکز بهزیستی ایفا می‌کند.

کد مطلب 218201

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد